Facebook

Nieuwe vacature: PHP developer

Jij bent een ervaren PHP Developer die al een aantal jaren meedraait in de wereld van fullservice e-Commerce. Je weet wat het bouwen van webshops (bijvoorbeeld met Magento) en websites (o.a. in WordPress, Typo3) voor klanten inhoudt. Je bent allround: je bouwt nieuwe modules en functionaliteiten maar hebt met name oog voor de backend stack in dit soort projecten. En voor het realiseren van integraties, koppelingen en performance finetuning.

Je komt terecht in het team dat momenteel bestaat uit drie developers. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Onderhouden, door-ontwikkelen en  implementeren en van websites en webshops voor Topbloemen.nl en aangesloten bloemisten. Daarnaast realiseer je van allerlei 3rd-party-integraties in de e-commerceketen zoals met e-fulfilment, logistics en online-payment-bedrijven meedenken en ontwikkelen van standaarden, architectuur, beheertools en innovatieve toepassing

Kom jij Topbloemen.nl als PHP Developer versterken?

Topbloemen.nl is marktleider op het gebied van online bloemenverkoop. En heeft onlangs 3 nieuwe merken gelanceerd op het gebied van online bestellen van cadeau- en gift artikelen.

Naast een modern kantoorpand met uitstekende faciliteiten, biedt het bedrijf een goede werksfeer en veel ruimte voor ontwikkeling en initiatief binnen een klein en hecht team.

Het kantoor in Nieuw-Vennep: jouw nieuwe werkplek? Lees dan verder